PRP (Terapia Vampir)

Tratamentul cu plasma proprie îmbogatita cu trombocite (Platelet Rich Plasma – PRP), cunoscut sub denumirea de ‘Terapia vampir’ este cea mai moderna solutie de regenerare a pielii prin forte proprii.

Presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sânge si reintroducerea acestora in tesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulara si de sinteza de neocolagen pe termen lung. 

Tratamentul cu sânge propriu este azi tot mai mult folosit în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea fetei, a gâtului, a decolteului si a mâinilor, de a combate alopecia(caderea parului).

Desi poate parea dureros, procedura este extrem de simpla si, mai ales, naturala. Pentru efectuarea acestui tratament , pacientei i se recolteaza o cantitate mica de sange, aproximativ 8 ml, intr-o eprubeta speciala. Proba de sange recoltata este supusa unui proces de centrifugare, timp in care plasma si trombocitele sunt separate de restul elementelor din sange. Plasma astfel pregatita, imbogatita cu vitamine si aminoacizi, este injectata apoi in zona care se doreste a fi reintinerita – zona faciala (in jurul ochilor, al gurii si nasului), decolteu, maini, scalp (impotriva caderii parului). 

Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) sau terapia vampir, cum mai este cunoscuta, asigura o multime de beneficii pielii:

  • elimina liniile si ridurile fine
  • reda stralucirea naturala pielii
  • diminueaza defectele de pigmentare
  • rejuveneaza pielea uscata si matura
  • atenueaza ridurile de expresie din jurul ochilor, gurii si nasului
  • imbunatateste calitatea pielii de la nivelul gatului, decolteului si mainilor 
  • trateaza caderea parului

 Terapia vampir nu necesita perioada de recuperare, va puteti relua activitatea fizica imediat dupa procedura.

Ca  in cazul oricarei injectii, in functie de sensibilitatea pielii, exista si un minim risc de vanatai (echimoze) care pot fi camuflate cu produse cosmetice si dispar in aproximativ 5-7 zile.

PRP poate fi combinat cu succes si cu mezoterapia ( injectarea unui cocktail de vitamine, minerale, aminoacizi si acid hialuronic ) cu scopul unei revitalizari si rejuvenari si mai puternice.

Ședințele se efectuează la interval de 2-4 săptămâni, în număr de 2- 4 ședințe, 1-2 sesiuni /an, în funcție de specificul problemei tratate.

Bucură-te de un ten rejuvenat, mai frumos, mai curat și mai proaspăt.